Aardbeien Taart

Het aardbeien seizoen komt er weer aan!
Categorie:
Monique's Raw Food Recepten

Koop ingrediënten

Deze ingrediënten kun je kopen in de Lifefood webshop

Aardbeien Taart

Gedroogde Vijgen RAW & BIO

verpakkingsgrootte 200 g

Incl. BTW: € 6,99 Excl. BTW: € 6,41
Aardbeien Taart

Zonnebloempitten RAW & BIO

verpakkingsgrootte 200 g

Incl. BTW: € 3,99 Excl. BTW: € 3,66
Aardbeien Taart

Yaconsiroop RAW & BIO

verpakkingsgrootte 170 g

Incl. BTW: € 13,90 Excl. BTW: € 12,75
OF

Bereidingswijze

Bekleed een kleine ronde vorm met bakpapier. Pureer in de keukenmachine de vijgen en zonnebloempitten tot een stevige, kleverige massa. Stort alles in de vorm en druk het zeer stevig aan zodat er een bodem ontstaat.

Pureer de aardbeien en de agar kort, maak het niet te fijn. Doe in een steelpan en laat zeer langzaam (houd de temperatuur onder de 40 graden) warmen zodat de agar activeert. Stort op de bodem en laat in de koelkast verder opstijven. Serveer met yakonsiroop.

RECEPT+FOTOGRAFIE: Monique van der Vloed
 
Ingrediënten
gedroogde vijgen Lifefood product 150 g
zonnebloempitten Lifefood product 200 g
aardbeien 200 g
agar agar poeder 1
yacon siroop Lifefood product
Koop je ingrediënten bij Lifefood >