Carobe Saus

Probeer ook eens fruit en desserts te zoeten met heerlijke zoete carob poeder. Intense saus gemaakt van zoete carobe, kokos olie en zachte amandelen pasta.
Categorie:
Superfood Recepten
Bereidingstijd
5 minuten

Bereidingswijze

Laat de kokos olie au bain marie smelten. Voeg de kokosolie samen met de carobe poeder, amandelpasta, vanille poeder en zeezout in een blender, mix deze allemaal gezamenlijk. En u bent al klaar!!

Voor een nog zoetere smaak kunt u altijd donkere agave siroop toevoegen. Dit geeft de carobe weer een andere smaak. Gewoon puur genieten!!

100% onweerstaanbaar met vers fruit, smoothies, ijsjes en ontbijtgranen. Welke is uw favoriet?

Made with love!!

Tip van Lifefood:

Onthoudt dat kokos olie onder de 23 graden niet kan smelten. Dus mocht u het in de winter willen maken, zorg er dan voor dat u dit vers bereidt.  

Ingrediënten
kokosolie Lifefood product 1,5 el
carob poeder Lifefood product 1 el
amandelpasta Lifefood product 1 tl
zeezout 1 snufje
vanillepoeder 1 snufje