Marsepein bonbons met chocola

Heerlijke rauwe marsepeinballetjes met chocolade overgoten. Leuk voor bijv. Sinterklaas!
Categorie:
Chocolade Recepten

Koop ingrediënten

Deze ingrediënten kun je kopen in de Lifefood webshop

Marsepein bonbons met chocola

Amandelen RAW & BIO

verpakkingsgrootte 100 g

Incl. BTW: € 4,99 Excl. BTW: € 4,58
Marsepein bonbons met chocola

Cacaopoeder RAW & BIO

verpakkingsgrootte 150 g

Incl. BTW: € 7,99 Excl. BTW: € 7,33
Marsepein bonbons met chocola

Rauwe Chocolade 80 % Cacao BIO 70 g

verpakkingsgrootte 70 g

Incl. BTW: € 5,29 Excl. BTW: € 4,85
Marsepein bonbons met chocola

Rauwe Chocolade Hennep BIO 70 g

verpakkingsgrootte 70 g

Incl. BTW: € 5,29 Excl. BTW: € 4,85
Marsepein bonbons met chocola

Zoete Abrikozenpitten RAW & BIO

verpakkingsgrootte 100 g

Incl. BTW: € 3,99 Excl. BTW: € 3,66
OF

Bereidingswijze

Voorbereiding

Laat de amandelen en abrikozenpitten een nacht in water weken.

Bereiding

Giet het water af van de noten. Doe alle ingrediënten samen in de keukenmachine en maal fijn, totdat er een fijne, deeg-achtige massa ontstaat.

Vorm met je handen balletjes van de marsepein en rol de door de cacao. Als het teveel aan je handen plakt, doe dan wat cacao op je handen voordat je de balletjes maakt.

Smelt de rauwe chocola au-bain-marie in een kopje, dat je in een bakje lauw-warm zet (niet heter dan 42C graden). Giet de chocola over de bonbons heen en laat afkoelen tot de chocola weer hard is.

Dit recept maakt ongeveer 32 bonbons.

Klaar is kees!



Ingrediënten
amandelen Lifefood product 200 g
zoete abrikozenpitten Lifefood product 10
dadels Lifefood product 150 g
roze Himalaya zout 1 snufje
Lifefood Chocolat 80% Lifefood product
cacaopoeder Lifefood product een beetje
Koop je ingrediënten bij Lifefood >