Zoete Paashaas

Voor onze kleine lievelingen. Dit lekkere deeg kan in elke mogelijke vorm worden gekneed, zoals paashazen of paaseieren!
Categorie:
Chocolade Recepten

Koop ingrediënten

Deze ingrediënten kun je kopen in de Lifefood webshop

Zoete Paashaas

Cacaopoeder RAW & BIO

verpakkingsgrootte 150 g

Incl. BTW: € 7,99 Excl. BTW: € 7,33
Zoete Paashaas

Sesamzaad Ongepeld RAW & BIO

verpakkingsgrootte 250 g

Incl. BTW: € 5,49 Excl. BTW: € 5,04
Zoete Paashaas

Rozijnen RAW & BIO

verpakkingsgrootte 200 g

Incl. BTW: € 3,49 Excl. BTW: € 3,20
OF

Bereidingswijze

Deeg

Rasp de wortel en vermaal de hazelnoten en 1 eetlepel bruin lijnzaad. Mix de dadels met een beetje water in je blender. Doe al deze ingrediënten samen in een kom met het cacao poeder en creëer zo het deeg. Als alles goed  gemengd is en je een egale massa hebt, kan het deeg even opzij worden gezet tot de crème laag klaar is.

Crème

Doe de macademianoten, sinaasappelschil en vanillepoeder samen in de blender en mix deze met wat water tot een egale pasta ontstaat. Dit is de crèmelaag voor bovenop je koekjes.

Tijd om paaseieren en -hazen te maken...

Verdeel de overgebleven eetlepel lijnzaad over je werkblad zodat je met het deeg aan de slag kan gaan zonder dat het vast plakt aan het aanrecht of de tafel. Maak het deeg plat en leef je uit; paashazen, paaseieren of toch blissballs, wat gaat het worden? Decoreer het deeg met de crème, de rozijnen, gojibessen en sesamzaad.

 

Genieten maar! En natuurlijk een fijne Pasen allemaal!

 

 

Ingrediënten
wortel 180 g
bruin lijnzaad Lifefood product 2 el
cacaopoeder Lifefood product 3 el
hazelnoten Lifefood product 100 g
water 40 ml
macadamia noten Lifefood product 150 g
sinaasappelschil een beetje
vanillepoeder 1 bolle thl
dadels Lifefood product 10
sesam Lifefood product een beetje
goji bessen Lifefood product een beetje
rozijnen Lifefood product een beetje
Koop je ingrediënten bij Lifefood >