Bloemkool Couscous Teriyaki

Een salade van rauwe bloemkool, perfect op smaak gebracht met tahini en veel kruiden en specerijen.
Categorie:
Salades
Bereidingstijd
30 minuten

Bereidingswijze

Doe de bloemkool in een food processor om de couscous te maken. Doe het vervolgens in een notenmelk-zak of kaasdoek en wring het vocht eruit. Doe het in een kom. Snij de paprika’s en de ui, rasp de wortel en de gember, en voeg dat ook toe aan de kom. Om de teriyaki-saus te maken mix je alle overige ingrediënten (behalve de koriander) in de blender. Voeg de saus toe aan het mengsel en meng alles goed door elkaar. Serveer met verse koriander en wat Life Snacks Teriyaki Amandelen.

Ingrediënten
bloemkool 600-700 g
rode paprika 1
paprika 1/2
wortels 1
gember 1 cm
rozijnen Lifefood product 100 g
appelazijn 2 el
raw tahini 2 bolle el
paprikapoeder 1 bolle el
ui 1
knoflook 2 teen
cayennepeper 1/4 bolle thl
peper
takjes verse koriander
Lifefood Teriyaki Amandelen Lifefood product